Hoppa till huvudinnehåll

Lediga jobb på kulturförvaltningen

Diarienummer
AKTNR 256-18679

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag.

Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets mest kreativa och snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt. Vårt mål är fri kultur för upplevelser, möten, bildning och delaktighet.

Kulturförvaltningen arbetar för att Stockholms läns invånare får tillgång till ett rikt och mångsidigt kulturliv. Med strategisk samordning och ekonomiskt stöd, som beslutas av Region Stockholms kulturnämnd, stöttar förvaltningen kommuner, kultur- och föreningslivet i länet. Kulturförvaltningen arbetar också med konst och kultur i vården. Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Aktuella platsannonser

Nu söker vi erfaren kommunikatör.
Vill du vara med och utveckla kommunikationsfunktionen i Region Stockholms kulturförvaltning? Vi söker en kommunikatör till teamet med fem medarbetare och en kommunikationschef. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett kulturellt intresse. Sista ansökningsdag är 29 september. Länk till annonsen.
Alla lediga jobb annonseras och söks på Region Stockholms webbsida jobb.sll.se
 
 
Innehållsansvarig: Carin Fahlén
Sidan uppdaterad 2021-09-15