Hoppa till huvudinnehåll

Anmäl dig till Stockholmstinget 2021

Under en fullspäckad digital konferensdag den 11 november kl. 9-16 samlas vi på Stockholmstinget för samtal som rör kulturens, idrottens, folkbildningens och föreningslivets betydelse i länet.
Stockholmstinget är en återkommande mötesplats som arrangeras av kulturförvaltningen i Region Stockholm. Programmet syftar till att dela kunskap och perspektiv som rör kulturens, idrottens, folkbildningens och föreningslivets betydelse för regionen. 
 

När var och hur?

Dag: Torsdag 11 november 2021
Tid: Klockan 09.00-16.00
Hur: Digitalt, länk skickas ut längre fram
 

Programmet till Stockholmstinget 2021

Kulturnämndens ordförande Cecilia Elving hälsar välkommen till Stockholmstinget. Inledningstalar gör sen Johanna Koljonen, medieanalytiker, författare och upplevelsedesigner. Därefter följer totalt sexton olika valbara seminarier som spänner över en stor bredd av ämnen såsom kulturlivets återstart, bibliotekets roll i samhället, gestaltad livsmiljö, breddat deltagande i föreningslivet och utmaningar till följd av friluftsboomen.

Se hela programmet här
 

 

Mer om Stockholmstinget

Konferensen vänder sig framför allt till dig som är regional/kommunal politiker eller tjänsteperson, företräder civilsamhällets organisationer, det fria kulturlivet eller är verksam inom myndighet eller forskning.

Läs mer om Stockholmstinget