Nu öppnar ansökan om Projektstöd

Nu är ansökan öppen för aktörer som vill söka Projektstöd i andra omgången för 2024.

Projektstöd kan beviljas för tidsbegränsade kulturprojekt som genomförs i länet och kan sökas vid två tillfällen per år.

Ansökan om Projektstöd i sista omgången för 2024 är nu öppen. Välkommen med er ansökan senast den 20 februari.

Vilka kan söka Projektstöd?

Projektstödet kan sökas av juridiska personer (exempelvis föreningar, bolag, stiftelser) och enskilda firmor. Viktigt är att projektet som ansökan gäller inte får vara genomfört innan beslutsdatum.

Viktiga datum:

• Ansökan öppnar: 1 december 2023

• Sista ansökningsdag: 20 februari 2024

• Beslut tas: 30 maj 2024

All information om ansökan finns på sidan om Projektstöd

Snart flyttar vi in på regionstockholm.se

Snart kommer kultur.regionstockholm.se flytta till Region Stockholms nya webbplats. Just nu arbetar vi med att föra över vårt innehåll och vill gärna veta vad du tycker.

Om du frågor eller behöver hjälp, kontakta oss på  info.kultur@regionstockholm.se.

X Stäng