Hoppa till huvudinnehåll

Två lediga tjänster på Regionbibliotek Stockholm

Regionbibliotek Stockholm
Kulturförvaltningen söker nu två utvecklingsledare till Regionbibliotek Stockholm. En tjänst med inriktning barnbibliotek och en med fokus på läsfrämjande och litteratur.

Regionbibliotek Stockholm har idag 10 medarbetare och verksamheten ingår i Region Stockholms kulturförvaltning. Just nu finns det två lediga tjänster som utvecklingsledare att söka.

Den ena tjänsten är ett vikariat inom barnbiblioteksfrågor där det ingår att arbeta tillsammans med kollegor på regionbiblioteket för att stärka bibliotekens arbete med och för barn i Stockholmsregionen. Den andra tjänsten är en visstidsanställning inom läsfrämjande och litteratur där fokus ligger på att arbeta för att stärka arbetet med läsning och litteratur i Stockholmsregionen

 
Om regionbiblioteket

Regionbibliotek Stockholm ska arbeta i nära samråd med regionens folkbibliotek och komplettera, stödja och utveckla kommunernas biblioteksverksamhet. Regionbiblioteket fungerar som en regional samarbetspartner inom biblioteks-, informations- och kulturområdet och ska samverka med övriga länskulturfunktioner (Dans Cirkus, Film Stockholm, Länsmusiken i Stockholm, Slöjd Stockholm och Stockholms läns museum).

 

Läs mer och sök tjänsterna via Region Stockholms jobbsökportal