Hoppa till huvudinnehåll

Vi söker ekonom

hand och tangentbord i närbild

Vill du verka i en kulturellt inspirerande kontext med arbetsuppgifter där du tydligt ser hur det du gör bidrar till verksamheten? Är du utbildad ekonom med några års erfarenhet av yrket? Då är det dig vi söker!

Vi söker dig som är utbildad ekonom på högskolenivå, helst med något eller några års erfarenhet som ekonom. Vidare har du goda systemkunskaper och mycket goda kunskaper i excel. Du behöver även ha mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet av arbete inom offentlig sektor, arbete med leverantörsreskontra och arbete med budget och prognoser är det ett stort plus.

Möjliga uppgifter för dig som ekonom kan exempelvis komma att utgöras av arbete med förvaltningens leverantörsreskontra, budget-och analysarbete, arbete med internkontroll och projektuppföljning. Du kommer att utgöra ett stöd för chefer och medarbetare inom dina ansvarsområden. Att arbeta smartare, digitalisera och förbättra våra processer står i fokus. 

Du kommer ingå i avdelningen för verksamhets- och ledningsstöd som utöver ekonomi och styrning omfattar funktionerna IT, system- och digital förvaltning, lokal- och säkerhetsansvar, arkiv/registratur, internkommunikation, samt förvaltningsbibliotek. Avdelningen kännetecknas av ett positivt sinnelag och proaktivt arbetssätt som gör det lätt att göra rätt även för sällananvändare av de administrativa funktioner vi ansvarar för.

Har du frågor är du välkommen att kontakta avdelningschef Agneta Sjöberg, agneta.sjoberg@regionstockholm.se eller ekonomiansvarig Ulf Annerhem, ulf.annerhem@regionstockholm.se 

Läs hela platsannonsen på Region Stockholms webbplats för Lediga jobb. 

Sista ansökningsdag är 20 november 2022.