Hoppa till huvudinnehåll

Rekrytering

Rekrytering till kulturförvaltningens nya kommunikationsenhet

porträttbild för platsannons

Erfaren kommunikatör söks till ny kommunikationsenhet på kulturförvaltningen

Vill du vara med och utveckla kommunikationsfunktionen i Region Stockholms kulturförvaltning? Vi söker en kommunikatör till teamet med fem medarbetare och en kommunikationschef. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett kulturellt intresse.  

Stockholms läns museum söker insamlingsassistent

Appen Samtidsbild
(Ansökningstiden har gått ut)


Länsmuseet söker en insamlingsassistent för en tidsbegränsad tjänst fram till 31 december 2021

 

Kulturförvaltningen söker chef till Regionbibliotek Stockholm

Regionbibliotek Stockholm
Vi söker dig som vill vara med och driva och främja kulturens betydelse i ett växande, attraktivt och hållbart län. Kulturförvaltningen, Region Stockholm är en stark och växande aktör där Regionbiblioteket är en viktig del.

Kulturförvaltningens avdelning för strategisk samordning ansvarar för kulturnämndens stödgivning till kultur- och föreningsliv och folkbildning i Stockholms län samt för förvaltningens övergripande dialoger, kartläggningar, utredningar och kunskapsunderlag inom ramen för samverkan i länet.

Två lediga tjänster på Regionbibliotek Stockholm

Regionbibliotek Stockholm
Kulturförvaltningen söker nu två utvecklingsledare till Regionbibliotek Stockholm. En tjänst med inriktning barnbibliotek och en med fokus på läsfrämjande och litteratur.

Regionbibliotek Stockholm har idag 10 medarbetare och verksamheten ingår i Region Stockholms kulturförvaltning. Just nu finns det två lediga tjänster som utvecklingsledare att söka.

Chef till avdelningen för verksamhets- och ledningsstöd på kulturförvaltningen

Fatburen_kontorsmiljö, vägg med bokhyllro och böcker

Kulturförvaltningen i Region Stockholm söker en erfaren och driven administrativ chef som vill vara med och främja kulturens betydelse i ett växande, attraktivt och hållbart län.

Kultur är en av Region Stockholms kärnverksamheter. Kulturförvaltningen ansvarar huvudsakligen för kulturnämndens bidragsgivning, den strategiska samordningen av regionala insatser inom kulturområdet och den konstnärligagestaltningen av vårdmiljöer samt Regionarkivet. Vårt uppdrag har vidgats och vi befinner oss i spännande förändringsprocesser.

Regionarkivet söker administratör och receptionist (stängd)

receptionen på Regionarkivet
Tycker du om att hjälpa andra människor och tycker det är viktigt att ge bra service? Gillar du att arbeta praktiskt och fokuserat för att skapa ordning och reda? Om dessa påståenden stämmer in på dig kan tjänsten hos Regionarkivet som arkivadministratör med receptionistuppgifter passa dig.

Vi erbjuder dig som medarbetare

Utlysning Dansens dag

Dansare på tunnelbanan
Nätverket Dans på röda linjen söker nu en koreograf eller ett danskollektiv som tillsammans med ett tiotal grupper av dansare skapar en digital flashmob på Dansens dag den 29 april 2021.

Deltagarna består mest av unga dansare från 10–25 år men även dansare med funktionsvariationer, professionella dansare och dansstudenter.  Läs mer på kulturförvaltningens webbsida Dans på röda linjen.

Regionarkivet söker enhetschef

Regionarkivet Foto Anna Molander
Region Stockholm digitaliserar arbetssätt och producerar information i allt snabbare takt. Regionarkivet arbetar för en långsiktig, användarvänlig och effektiv informationshantering och arkivering oavsett lagringsmedium och typ av information. Tillsynsverksamhetens utmaning  är att ge regionens myndigheter rätt förutsättningar för detta genom styrning, stöd och uppföljning av informationshantering. Vi söker nu dig som vill driva detta arbete vidare tillsammans med enhetens kvalificerade medarbetare och i samverkan med övriga enheter inom Regionarkivet.

Kulturförvaltningen söker chef och danskonsulent

Personal kulturförvaltningen vid ett bord
Just nu söker kulturförvaltningen Region Stockholm två nya medarbetare. En chef med erfarenhet av offentlig förvaltning och bidragsgivning, och en danskonsulent för det fortsatta strategiska utvecklingsarbetet.

Chef till kulturförvaltningens enhet för stödgivning

Kommunikatör till Film Stockholm / Filmbasen sökes

Två personer i VR-glasögon

 

Vikarierande kommunikatör sökes

Film Stockholm är Stockholms läns regionala resurscenter för film och rörlig bild. Vi är en del av Region Stockholms kulturförvaltning och har ett uppdrag från regionens kulturnämnd och Svenska Filminstitutet.

Sidor