Hoppa till huvudinnehåll

Rekrytering

Vill du arbeta med konst, kultur och hälsa?

Närbild skulptur av Christoffer Paues
 
Just nu rekryterar kulturförvaltningen två tjänster till avdelningen för konst. Sista ansökningsdatum är 19 juni 2022. Ansökan sker digitalt i Region Stockholms rekryteringsverktyg.

Projektledare konst

Regionbibliotek Stockholm söker ledare för samverkanskansliet

Vill du vara med och leda och utveckla arbetet med bibliotekssamverkan i regionen? Vill du tillsammans med folkbiblioteken hitta lösningar som är bra för invånarna, biblioteksmedarbetarna och för kommunerna? Nu söker Regionbibliotek Stockholm en ledare för samverkanskansliet.

Fotoantikvarie till länsmuseet

Fotokollade SLM Foto: Lasse Nilsson, Sven-Ove Andersson, Daniel Ponce de Leon, Arthur Ekebert
Stockholms läns museum befinner sig i en spännande utvecklingsfas, där vi bland annat vidareutvecklar vårt uppdrag som digitalt museum. Museet har rika fotosamlingar som ständigt växer, dels genom donationer, dels genom en pågående och aktiv insamling. Nu söker vi en fotoantikvarie som vill vidareutveckla museets insamlingsstrategi och ansvara för fotosamlingarna. Är du en driven och strukturerad person som brinner för fotografi? Då kan det vara dig vi söker!

Rekrytering till kulturförvaltningens nya kommunikationsenhet

porträttbild för platsannons

Erfaren kommunikatör söks till ny kommunikationsenhet på kulturförvaltningen

Vill du vara med och utveckla kommunikationsfunktionen i Region Stockholms kulturförvaltning? Vi söker en kommunikatör till teamet med fem medarbetare och en kommunikationschef. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett kulturellt intresse.  

Stockholms läns museum söker insamlingsassistent

Appen Samtidsbild
(Ansökningstiden har gått ut)


Länsmuseet söker en insamlingsassistent för en tidsbegränsad tjänst fram till 31 december 2021

 

Kulturförvaltningen söker chef till Regionbibliotek Stockholm

Regionbibliotek Stockholm
Vi söker dig som vill vara med och driva och främja kulturens betydelse i ett växande, attraktivt och hållbart län. Kulturförvaltningen, Region Stockholm är en stark och växande aktör där Regionbiblioteket är en viktig del.

Kulturförvaltningens avdelning för strategisk samordning ansvarar för kulturnämndens stödgivning till kultur- och föreningsliv och folkbildning i Stockholms län samt för förvaltningens övergripande dialoger, kartläggningar, utredningar och kunskapsunderlag inom ramen för samverkan i länet.

Två lediga tjänster på Regionbibliotek Stockholm

Regionbibliotek Stockholm
Kulturförvaltningen söker nu två utvecklingsledare till Regionbibliotek Stockholm. En tjänst med inriktning barnbibliotek och en med fokus på läsfrämjande och litteratur.

Regionbibliotek Stockholm har idag 10 medarbetare och verksamheten ingår i Region Stockholms kulturförvaltning. Just nu finns det två lediga tjänster som utvecklingsledare att söka.

Chef till avdelningen för verksamhets- och ledningsstöd på kulturförvaltningen

Fatburen_kontorsmiljö, vägg med bokhyllro och böcker

Kulturförvaltningen i Region Stockholm söker en erfaren och driven administrativ chef som vill vara med och främja kulturens betydelse i ett växande, attraktivt och hållbart län.

Kultur är en av Region Stockholms kärnverksamheter. Kulturförvaltningen ansvarar huvudsakligen för kulturnämndens bidragsgivning, den strategiska samordningen av regionala insatser inom kulturområdet och den konstnärligagestaltningen av vårdmiljöer samt Regionarkivet. Vårt uppdrag har vidgats och vi befinner oss i spännande förändringsprocesser.

Regionarkivet söker administratör och receptionist (stängd)

receptionen på Regionarkivet
Tycker du om att hjälpa andra människor och tycker det är viktigt att ge bra service? Gillar du att arbeta praktiskt och fokuserat för att skapa ordning och reda? Om dessa påståenden stämmer in på dig kan tjänsten hos Regionarkivet som arkivadministratör med receptionistuppgifter passa dig.

Vi erbjuder dig som medarbetare

Utlysning Dansens dag

Dansare på tunnelbanan
Nätverket Dans på röda linjen söker nu en koreograf eller ett danskollektiv som tillsammans med ett tiotal grupper av dansare skapar en digital flashmob på Dansens dag den 29 april 2021.

Deltagarna består mest av unga dansare från 10–25 år men även dansare med funktionsvariationer, professionella dansare och dansstudenter.  Läs mer på kulturförvaltningens webbsida Dans på röda linjen.

Sidor