Hoppa till huvudinnehåll

Rekrytering

Kulturförvaltningen söker två handläggare av stöd inom kulturområdet

Nu söker vi två erfarna handläggare av stöd inom kulturområdet som vill möjliggöra för oss att växa och lyckas i vårt gemensamma uppdrag fri kultur för upplevelser, möten, bildning och delaktighet.

Båda tjänsterna är placerade inom Enheten för stödgivning som ansvarar för stödgivning till kulturområdet, folkbildningen och föreningslivet i länet. Du kommer ingå i ett team av sju handläggare och enhetschef med specialistkunskap inom stödgivning, kultursektorn och konstområdena.

 

Film Stockholm AB söker verksamhetskoordinator

Vill du vara med i utvecklingen av en regional filmfond? Film Stockholm AB söker nu en verksamhetskoordinator som ska utgöra ett nav för bolagets administration och säkra administrativa uppdrag och leveranser.

Film Stockholm AB startade under 2021 och är en regional filmfond med uppdrag att bidra till utvecklingen av film i Stockholm. Det bland annat genom samproduktion, filmkommissionär verksamhet och talangutveckling. Bolaget ägs av Region Stockholm och drivs i nära samarbete med Stockholms stad. Idag består Film Stockholm AB av 7 medarbetare inklusive VD. 

Vi söker kulturmiljökonsulent

Kulturmiljö

Vi söker dig som vill arbeta med att driva och stärka kulturmiljöns betydelse i ett växande, attraktiv och hållbar region.

 

Om tjänsten och placering

Kulturförvaltningens avdelning för strategisk samordning ansvarar för såväl kulturnämndens bidragsgivning till kultur- och föreningsliv samt studieförbunden på distriktsnivå som Regionbiblioteket, konsulentenheten och Stockholms läns museum.

Vi söker ekonom

hand och tangentbord i närbild

Vill du verka i en kulturellt inspirerande kontext med arbetsuppgifter där du tydligt ser hur det du gör bidrar till verksamheten? Är du utbildad ekonom med några års erfarenhet av yrket? Då är det dig vi söker!

Vill du arbeta med konst, kultur och hälsa?

Närbild skulptur av Christoffer Paues
 
Just nu rekryterar kulturförvaltningen två tjänster till avdelningen för konst. Sista ansökningsdatum är 19 juni 2022. Ansökan sker digitalt i Region Stockholms rekryteringsverktyg.

Projektledare konst

Regionbibliotek Stockholm söker ledare för samverkanskansliet

Vill du vara med och leda och utveckla arbetet med bibliotekssamverkan i regionen? Vill du tillsammans med folkbiblioteken hitta lösningar som är bra för invånarna, biblioteksmedarbetarna och för kommunerna? Nu söker Regionbibliotek Stockholm en ledare för samverkanskansliet.

Fotoantikvarie till länsmuseet

Fotokollade SLM Foto: Lasse Nilsson, Sven-Ove Andersson, Daniel Ponce de Leon, Arthur Ekebert
Stockholms läns museum befinner sig i en spännande utvecklingsfas, där vi bland annat vidareutvecklar vårt uppdrag som digitalt museum. Museet har rika fotosamlingar som ständigt växer, dels genom donationer, dels genom en pågående och aktiv insamling. Nu söker vi en fotoantikvarie som vill vidareutveckla museets insamlingsstrategi och ansvara för fotosamlingarna. Är du en driven och strukturerad person som brinner för fotografi? Då kan det vara dig vi söker!

Rekrytering till kulturförvaltningens nya kommunikationsenhet

porträttbild för platsannons

Erfaren kommunikatör söks till ny kommunikationsenhet på kulturförvaltningen

Vill du vara med och utveckla kommunikationsfunktionen i Region Stockholms kulturförvaltning? Vi söker en kommunikatör till teamet med fem medarbetare och en kommunikationschef. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett kulturellt intresse.  

Stockholms läns museum söker insamlingsassistent

Appen Samtidsbild
(Ansökningstiden har gått ut)


Länsmuseet söker en insamlingsassistent för en tidsbegränsad tjänst fram till 31 december 2021

 

Kulturförvaltningen söker chef till Regionbibliotek Stockholm

Regionbibliotek Stockholm
Vi söker dig som vill vara med och driva och främja kulturens betydelse i ett växande, attraktivt och hållbart län. Kulturförvaltningen, Region Stockholm är en stark och växande aktör där Regionbiblioteket är en viktig del.

Kulturförvaltningens avdelning för strategisk samordning ansvarar för kulturnämndens stödgivning till kultur- och föreningsliv och folkbildning i Stockholms län samt för förvaltningens övergripande dialoger, kartläggningar, utredningar och kunskapsunderlag inom ramen för samverkan i länet.

Sidor