Hoppa till huvudinnehåll

Scenkonststöd Cirkus Dans

Diarienummer
AKTNR 2928-23263
Scenkonststöd cirkus dans är subventioner för den professionella dansen och cirkusen riktade till barn och unga i regionen. Om en kommun, skola eller annan arrangör vill köpa en professionell föreställning så kan Region Stockholm subventionera den med 50 procent. Scenkonststödet ges både till offentliga föreställningar samt skol- och förskoleföreställningar.

Till Scenkonststöd cirkus dans är Kulturkatalogen kopplad, en digital katalog där alla som tilldelas stödet går att se. Scenkonststödet gäller inte inom Stockholms stad som istället erbjuder Kulan - en tjänst för kulturupplevelser. 

 
Så kan du ta del av Scenkonstsstöd Cirkus Dans under 2024

När du som arrangör hittat en föreställning som du vill köpa, kontaktar du gruppen för att komma överens om att allt fungerar; tid, plats, målgrupp och pris. Sedan skickas önskemål av arrangören via E-tjänsten nedan. När den är ifylld och inskickad så får arrangören och gruppen/artisten en bekräftelse med samma information. Spara gärna den!

Länk till Önskemål Scenkonstsstöd cirkus dans (E-tjänst)

 

Sista ansökningsdatum är 15 mars 2024

Sista dag för önskemål om Scenkonststöd Cirkus Dans för hösten 2024 är den 15 mars 2024. Efter sista ansökningsdatum sammanställs alla önskemål och besked ges till berörda parter.

Scenkonststödet ersätts av ett nytt stöd under 2024

Observera att Scenkonststödet kommer fasas ut under 2024 och ersättas av ett nytt stöd som kulturutövarna själva söker. Scenkonststödet avvecklas under 2024 och upphör från och med 1 januari 2025. De produktioner som tidigare haft Scenkonststöd behöver söka Region Stockholms nya Subventionsstöd barn och unga.   

Till webbsidan om Subventionsstöd barn och unga


 

Senast uppdaterad: 2024-01-23

Snart flyttar vi in på regionstockholm.se

Snart kommer kultur.regionstockholm.se flytta till Region Stockholms nya webbplats. Just nu arbetar vi med att föra över vårt innehåll och vill gärna veta vad du tycker.

Om du frågor eller behöver hjälp, kontakta oss på  info.kultur@regionstockholm.se.

X Stäng